bar

turunan love

Followers


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, July 17, 2011

'hang out' ngan kengkawan di flOria 2011

.....Bagi melepaskan tensiOn yg bersarang di Otak..aku pun kuaq la utk melepaskan anak2 burung yg terperangkap..
dah lama kita owg aimed nak pegi flOria nie..maklumla temanya mmg elegance.
apalagi klau ROses are fOrever..hehehe...mesti byk bunga yg cantik2 nie..
dah nama pun bunga mesti cun2 punya...
hati mmg riang x terkata nak pegi sebab b4 nie dah mcm nak kena cancel ja..
inilah gambar2 cute yg kita owg snap sewaktu di sana....



hasil gubahan dari thailand
hadapan gubahan dari Pakistan

mira dan hajar

umi, mira & hajar di hadapan gubahan pintu gerbang

aku

gubahan pintu masuk


gubahan meja makan

gubahan pelamin

tulip yang turut dijual

gubahan rose berbentuk love

gubahan unik dari rose




dihadapan gubahan bunga berbentuk 1malaysia

pasangan itik yang romantik


pasangan mawar





disebabkan byk sgt gambOr2 cantik...aku pun buat la slide..



p/s: byk gambar bunga kerana ini pesta bunga..heheheh...sekian..

3 comments:

  1. wahhh...byk gmbr lynn upload..cantik!!!
    nnt kta g floria 2012 plak erk..heeee

    ReplyDelete
  2. itu la..bla skali nak upload byk plak rasanya..sebab sume cantik2..hihihi..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete